Recensies

Lees hier de recensies van menig baasjes.

9 gedachten over “Recensies”

 1. Wij zijn zeer tevreden over Ellen, onze Luna heeft het zo te zien op de filmpjes en foto’s erg naar de zin als Ellen met haar loopt samen met de andere hondjes. Super fijn als je een dagje weg gaat of moet werken, geen zorgen om je hondje. Wij raden het iedereen aan , Ellen is super met de hondjes?

 2. Onze hond Charlie was vanaf het eerste moment gek met Ellen. Hij geniet enorm van zijn wekelijkse uitje. Ook wij kunnen enorm genieten van de foto’s en video’s van de wandeling, die we dezelfde dag nog opgestuurd krijgen.

 3. Graag deel ik mijn zeer goede ervaring over Ellen Loopt Mee.
  Van de ene op de andere dag kwam ik alleen te staan samen met mijn Cocker spaniel Tsjibbe.
  Ellen gebeld ze was snel met een afspraak, en de volgende dag Liep Tsjibbe al met Ellen mee!!
  De manier waarop Tsjibbe wordt uitgelaten en een fijn uur heeft is geweldig.
  Zo kan ik onbezorgd naar mijn werk, en weet ik dat Tsjibbe overdag een leuk uitje heeft.
  Ellen GEWELDIG !!

 4. Als Ellen komt is het feest voor onze hondjes!
  Elke week worden ze uitgelaten en kunnen ze heerlijk rond rennen. Echt een super service, zelfs tijdens ons nestje pups van Lola was Ellen daar om onze pups en Lola te verzorgen wanneer ik een dag moest werken! Geweldig goed, en professioneel met een Hart voor dieren!

 5. pip wordt al bijna een jaar door Ellen uitgelaten. Een betrouwbare service, met een grote flexibiliteit. Wanneer er een aanpassing nodig is qua tijd, dag of in verband met loopsheid van Pip past Ellen ruimte in om het te realiseren. Ook voor een dagje weg biedt Ellen meer dan een normaal pension met alle aandacht voor de hond!

 6. Ellen werkt vanuit haar hart en dat voelen de honden haarfijn aan. Gijs en Saar zijn gek op haar en gaan zichtbaar graag mee. Ook met de andere honden gaat het erg goed. Ellen stuurt vaak foto’s en filmpjes en daarop zie je hoe leuk de honden het hebben. Ze is flexibel en heeft ons ook uit de brand kunnen helpen in onvoorziene situaties. Naast liefdevol is ze erg professioneel in haar aanpak. Zo schaft ze bv warmte/koeldekens aan en een tank met drinkwater. daarnaast heeft ze diverse trainingen gevolgd. En bij thuiskomst controleert ze de drinkbakken van de honden.
  Wij zijn echt heel blij met Ellen!!

 7. Ellen is echt een topper, zeer gepassioneerd met haar werk bezig. Ze houdt echt van de honden en dat voelen ze. Onze hond Floris gaat bijna door de grond van vreugde als Ellen komt. Hij geniet enorm van die wandelingen in een groep. Ook heeft hij al veel van haar geleerd (sociaal gedrag binnen de roedel etc).
  Ellen is super flexibel, ook als het eigenlijk ‘niet kan’, vindt ze een oplossing. Eigenlijk verkoopt ze nooit ‘nee’. Verder denkt ze ook graag met je mee als je een opvoedingsadvies nodig hebt.
  En na elke wandeling krijg je een aantal foto’s of zelfs een filmpje toegestuurd waarom je je hond ziet rennen, dollen, genieten. Wat een uitlaatservice!

 8. Ellen Loopt Mee.

  Een geweldige oplossing voor honden die uitgelaten moeten worden als de baas het niet kan doen. Heerlijk banjeren, een echte aanrader.
  Onze labrador Teun vindt het wandelen met Ellen en alle andere honden super (en leerzaam?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *