Wie ben ik?

Even voorstellen

Ik ben Ellen Dijkslag en ik kom uit Wijhe. Sinds begin 2017 ben ik ‘officieel’ gestart met de uitlaatservice Ellen Loopt Mee. Ik weet als geen ander hoe het is om even geen tijd te hebben voor de hond. En dat ze niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Daarom ben ik een uitlaatservice gestart, zodat ik mensen kan helpen die dit ook ervaren. Ik ben 23 jaar oud en woon in het mooie Wijhe, heel veel groen, wandelpaden en watergebieden. Ideaal voor honden!  We wonen aan de dijk, we steken de weg over en lopen al langs de IJssel, hoe lekker is dat? Heerlijk!

Om ons huis hebben we ook redelijk wat grond wat geheel omheind is, waar ik ook met honden kan werken. Soms heb je een pup of honden die niet los mag tijdens het wandelen. Dan is dit een fijne uitkomst. Tuurlijk sta ik er altijd bij om samen met ze te spelen.

Zelf hebben we 2 honden. Een Duitse Herder ( Argus ) en een Australian Shepherd ( Famke ). Argus is nu 8 en wil zeker nog graag werken, alleen bij hem is  HD (heupdysplasie ) geconstateerd. Dus daar hebben we aangepaste wandelingen voor. Famke is net ‘volwassen’. En gaat ook met bijna alle wandelingen mee. Famke is heel erg actief en heeft veel beweging en uitdaging nodig. Zo kan ik dat een stukje waar maken.

Niet alleen door mijn eigen honden en honden van andere hondenbezitters, maar ook door ervaringen in de dierenwereld, wil ik graag mensen helpen door het uitlaten van honden waarvan de baasjes er even geen tijd voor hebben. Ik laat ze niet alleen uit, ik zorg er ook voor dat ze een voldaan gevoel hebben na de wandelingen.