Wie ben ik?

Even voorstellen

Ik ben Ellen van der Laan –  Dijkslag en ik kom uit Wijhe. Sinds begin 2017 ben ik ‘officieel’ gestart met de uitlaatservice Ellen Loopt Mee. Ik weet als geen ander hoe het is om even geen tijd te hebben voor de hond. En dat ze niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Daarom ben ik een uitlaatservice gestart, zodat ik mensen kan helpen die dit ook ervaren. Ik ben 28 jaar oud en woon in het mooie Wijhe, heel veel groen, wandelpaden en watergebieden. Ideaal voor honden!

Zelf hadden we 2 honden. Een Duitse Herder ( Argus ) en een Australian Shepherd ( Famke ). Argus is 10 geworden. Alle herder kwaaltjes die je kan bedenken heeft hij gehad. Zijn achterhand was helemaal op, lopen deed hem op een  gegeven moment te veel pijn. Daarom hadden we besloten we hem te laten inslapen. ( april 2019)  Famke is inmiddels al weer 6 jaar oud. En gaat ook met bijna alle wandelingen mee. Famke is heel erg actief en heeft veel beweging en uitdaging nodig. Zo kan ik dat een stukje waar maken. 

Niet alleen door mijn eigen honden en honden van andere hondenbezitters, maar ook door ervaringen in de dierenwereld, wil ik graag mensen helpen door het uitlaten van honden waarvan de baasjes er even geen tijd voor hebben. Ik laat ze niet alleen uit, ik zorg er ook voor dat ze een voldaan gevoel hebben na de wandelingen.